top of page
Image by Sixteen Miles Out

ДОСТАВЯНЕ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

ДОСТАВЯНЕ НА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ
  • Цена

Цената за доставка зависи от избрания начин на доставка, както следват:
– до посочен от вас офис на куриерска компания СПИДИ – 4.50 лв -цената може да варира, при смяна на условията на куриерска компания СПИДИ
– до избран от вас офис на куриерска компания ЕКОНТ – 7.50 лв - цената може да варира, при смяна на условията на куриерска компания ЕКОНТ
При направена поръчка на стойност 75 лв или повече доставката е безплатна за територията на Република България.

  • Срок

Направени и приети поръчки до 13:00 часа в работен ден се изпълняват в същия ден и се доставят на следващия работен ден.
(напр., ако направите поръчка в понеделник (работен ден) до 13:00 часа, поръчката ще бъде при вас във вторник)
Направени и приети поръчки след 13:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден.
През работни дни обичайните часове на доставка са в периода от 9:00 до 17:30 часа.

Направени поръчки в неработен ден се приемат и изпълняват в първия работен ден, следващ неработния ден.
По изрично искане от ваша страна е възможна доставка в събота, като тя ще бъде изпълнена от куриер в периода между 9:00 и 13:00 часа.

В случай, че в момента на доставка на посочения адрес в посочените срокове не бъдете открити или не отидете до избрания офис на куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ, за да получите в срок вашата пратка, Дружеството се освобождава от задължението си да изпълни доставянето на заявената поръчка.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

   В съответствие със Закон за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти, без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате конкретна причина за това. В срок от четиринадесет (14) дни от датата, на която сте получили продукта имате право да заявите своята воля за връщане, като е необходимо предварително да се свържете с Дружеството и в писмен вид на електронен адрес hello@latifolia.org да заявите своята воля.

При отказ от поръчка и връщане на продукти, всички подлежащи на връщане суми се възстановяват по начина, по който са били заплатени. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването се извършва в срок от 30 дни чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането.

Продуктите трябва да бъдат върнати неизползвани, неотворени и в пълен обем в тяхната оригинална опаковка. В случай, че желаете да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови части, като всяка от тях отговаря на описаните условия за цялост.

При изрично и пълно изпълнение на посочените по-горе условия, Дружеството ще възстанови пълната сума на върнатите продукти, с изключение на направените от вас разходи за доставка (ако такива са направени), както и на разходите за връщане и замяна на продуктите – всички куриерски такси за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от вас. Всички суми ще бъдат възстановени по начина, по който са били заплатени – чрез директно банково плащане, чрез паричен пощенски превод чрез куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ или чрез обратна операция по банковата карта, с която е извършено плащането.

Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени чрез куриерска компания ЕКОНТ или СПИДИ до Дружеството в срок от седем (7) дни от датата, на която сте изпратили своята писмена воля за връщане и при посочените по-горе условия. Дружеството не приема пратки, изпратени с наложен платеж!

След като Дружеството получи върнатите продукти и провери, че те отговарят на всички изисквания, ще получите съобщение по електронен път, че върнатите продукти са били приети.

В случай, че върнатите продукти не отговарят на условията за връщане ще бъдете уведомени. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете, Дружеството си запазва правото да задържи върнатите продукти, както и платената сума за тях.

Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси (ако има такива), които сте платили за доставката на закупените продукти не се възстановяват.

bottom of page